Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

середу, 5 лютого 2014 р.

Зупинемо рак разом

      Щорічно 4 лютого відзначається Всесвітній день боротьби проти раку, проголошений Міжнародним союзом проти раку (UICC). У 2014 році Всесвітній день боротьби проти раку проходить під гаслом «Розвінчання міфів» і головна мета - привернення уваги громадськості до проблеми онкологічних захворювань, з тим щоб запобігти поширенню цієї хвороби. Рак як причина смерті посідає друге місце в структурі смертності населення України і разом з серцево-судинними захворюваннями визначає рівень здоров’я нації.
      4 лютого в районній бібліотеці проведено круглий стіл «Зупинимо рак разом». У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації А.В.Дрозд, заступник голови районної ради Н.І.Коваль, представники медичних закладів, громадських організацій. структурних підрозділів райдержадміністрації, 
     В ході роботи круглого столу було презентовано книжкову виставку «Здорова сім’я – здорова держава» та періодичні видання з основ охорони здоров’я. «Про стан онкологічної захворюваності на території Веселинівського району»  доповідали завідуюча поліклінікою Н.М.Цапенко та сімейний лікар Л.В.Калиняк.






Немає коментарів:

Дописати коментар