Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

Золоті голоси Миколаївщини

Земля моя, мій милий рідний краю,
Тебе я в щасті й горі пізнаю.
Твою красу всім серденьком вбираю
І хочу знать історію твою.
       
    Щасливі ми, що народилися на такій чудовій, мальовничій землі – нашій славній Миколаївщині. Тут жили наші предки, живуть батьки, живемо і ми.
     Отже 19 листопада в читальному залі Веселинівської центральної районної бібліотеки відбувся бібліофреш «Золоті голоси Миколаївщини» - чергове засідання клубу «Книголюб» присвячене ювілярам - відомим людям Миколаївщини. Повідомлення про Макушина Ю.А. – художника і скульптора, Судковського Р.Г. – художника, Цушка С.В. – поета, Миронова Ю.О. - письменника, Артим О.М. – художницю, Ге Г.М. –  історика-краєзнавця, публіциста і драматурга, Божаткіна М.І. –  письменника, Копштейна А.Й. – поета та журналіста, Чорноброву В.Г. – художницю, Вознесенського О.С. – українського кінодраматурга та критика, Пучкова В.Ю. – поета і журналіста, Ходченка П.С. – письменника, Оксмана Ю.Г. – історика літератури і журналістики, літературознавця та багатьох інших присутні прослухали з цікавістю.  Знову згадали нашого відомого земляка – українського художника Георгія Івановича Бєльцова, адже багато із присутніх знали його особисто.  
     Л.М.Гордович, зав.відділом обслуговування провела огляд нової літератури «Знайомтесь, новинка». І як завжди члени клубу ділились відомостями та спогадами, бурхливо обговорювали сьогодення краю, обговорили результати місцевих виборів, останні події в країні та за її межами, адже тут збираються люди активної життєвої позиції та не байдужі.



Немає коментарів:

Дописати коментар