Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

вівторок, 24 липня 2018 р.

А музика звучить…










Публічною бібліотекою Веселинівської селищної ради спільно з Веселинівським історичним музеєм 19 липня було проведено вечір пам’яті «А музика звучить…», присвячений відомому на Веселинівщині музиканту Валерію Гаврищуку, якому  в цьому році виповнилося б 58 років. Вечір було проведено за ініціативи  друзів Валерія Івановича. Захід зібрав багатьох жителів Веселинового, друзів та учнів Валерія, прихильників його таланту. Кожен із них ділився спогадами  про музиканта, розповідав про нього, як творчу та талановиту людину.
 Лунали пісні та музика  у виконанні місцевих виконавців – О.І.Донченка, О.О.Донченка, М.М.Донченко, Є.І.Платовського, В.Б. Заворотнього, М.Іващенко, Ю.А.Дрозда. Слова і пісні були наповнені теплом та щирою любов’ю до музиканта. Учасники заходу з задоволенням переглянули відео слайди із життя В.Гаврищука та відеозаписи концертів його учнів.

Більш детально ви можете ознайомитись з заходом, переглянувши відеозапис «Вечір пам’яті В.Гаврищука» на Фейсбуці, перейшовши за посиланням:  https://www.facebook.com/groups/124607324835477/ 

Немає коментарів:

Дописати коментар