Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

вівторок, 27 листопада 2018 р.

Методичний день в бібліотеці


27 листопада у Веселинівській публічній бібліотеці відбувся методичний день «Творчий підхід до планування та звітності роботи бібліотеки».

Директор КЗ ПБ – Токар Л.Т.  проінформувала бібліотечних фахівців про актуальні завдання та основні напрямки планування бібліотечної діяльності в 2019 році. Познайомила учасників з обласними, районними і селищними програмами та про можливість участі у конкурсах і дослідженнях в майбутньому році. До того ж, були відзначені працівники бібліотек, які в цьому році вже взяли участь у професійних конкурсах та пройшли дистанційне навчання.


Також програма методичного дня включила в себе методичні рекомендації до планування по роботі з дітьми, які представила завідувач Дитячої бібліотеки – Сєвач Г.Ф. Вона ознайомила учасників заходу з досвідом роботи свого закладу «Книга  та бібліотека мого дитинства» та запропонувала реалізувати його у сільських філіях.


Бібліотекар відділу комплектування Максимишина Л.В. обговорила з бібліотекарями питання замовлення літератури та передплати періодичних видань, а бібліограф Кузьміна О.М. проаналізувала наповненість бібліотечних блогів.


Таким чином, методичний день був призначений для аналізу та узагальнення основних показників роботи бібліотек ОТГ та деяких організаційних питань.

Немає коментарів:

Дописати коментар