Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

середа, 4 грудня 2019 р.

З вірою в любов і в милосердя


Щороку 3 грудня у світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.
      Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з обмеженими фізичними можливостями, що потребують захисту та підтримки. Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей,  це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії.
      На заході, який проведено для слухачів  Університету третього віку розповідали про історію виникнення Міжнародного дня інвалідів, про спортсменів - пара олімпійців  їхні прагнення, нелюдську наснагу та безмежні мрії, їхню  віру та терпіння, переглядали відеофільми. Згадали і нашого земляка  пара олімпійця, чемпіона світу з футболу Чаленка Олександра, переглянули відео, де він забиває золоті олімпійські голи.









Немає коментарів:

Дописати коментар