Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

субота, 29 лютого 2020 р.

Творчий звіт КЗ ПБ Веселинівської селищної ради «Бібліотека-громада: відкритий простір»


Звіт бібліотеки - це гарний привід згадати всі ті здобутки і надбання,  що стали нагородою за сумлінну працю в минулому році та зрозуміти в якому напрямку бібліотеці рухатися далі.
28 лютого фахівці КЗ ПБ Веселиніської селищної ради  мали нагоду показати, що сучасна бібліотека – це не тільки зібрання книжок, а насамперед – це величезний світ соціальних комунікацій, центр культурного спілкування та творчого розвитку, інформаційний та освітній центр для мешканців Веселинівщини.
На заході були присутні – голова Веселинівської селищної ради Румянцев О. В., перший заступник селищного голови Свердан. В. Г., начальник відділу з питань культури та туризму Веселинівської селищної ради Заворотній В. Б., депутати селищної ради, меценати, спонсори, партнери  бібліотеки, мешканці громади і звичайно ж наші улюблені читачі.
Відкрив цей захід начальник відділу з питань культури та туризму Заворотній В. Б., який побажав фахівцям бібліотеки ентузіазму, натхнення, нових ідей в роботі.


Що пропонує цікавого бібліотека? Які заходи відбуваються в її стінах? Про це всім присутнім розповіла директор Публічної бібліотеки Токар Л.Т. та надала слово нашому багаторічному партнеру Яковлевій Н.В. Надія Василівна розповіла про тісну співпрацю не тільки як з чудовими фахівцями своєї справи, а й з психологами, які завжди вислухають, підтримають  і дадуть  добру пораду.


Селищний голова Румянцев О.В. та перший заступник селищного голови Свердан. В.Г. відзначили позитивні сторони в діяльності бібліотек та побажали нових досягнень.



Перед присутніми виступила активна читачка бібліотеки майже з 50-річним стажем Чорна Г. М. Галина Миколаївна розповіла з яким задоволенням вона ходить до бібліотеки де їй рекомендують цікаву книжку, журнал чи газету, а ще допомагають оволодіти сучасними технологіями та гаджетами.


Про роботу, яка проводиться спільно Публічною бібліотекою, Центром надання соціальних послуг, Веселинівським історичним музеєм з людьми похилого віку, яким особливо потрібна наша допомога та підтримка, добре слово та розуміння – Університет Третього Віку розповіла бібліотекар читальної зали Гордович Л. М.


Своїми напрацюваннями та успіхами поділилася завідувач Веселинівської дитячої бібліотеки – філії Сєвач Г. Ф., детальніше зупинилася на роботі Клубу цікавих зустрічей та надала слово Н. І. Бакуринській і Синєпуповій  Г. Б. Наталя Ігорівна, вчитель Веселинівської гуманітарної гімназії ім. Б. М. Мозолевського подякувала працівникам дитячої бібліотеки за тісну та плідну співпрацю і цікаві заходи для дітей. Галина Борисівна, як постійна дарувальниця висловила слова вдячності бібліотекарям дитячої бібліотеки за творчу працю та передала подарунок першу дитячу книжку  від української письменниці Надії Семена з якою нещодавно зустрічалась в Києві.





Директор Веселинівського історичного музею Бурим Ю. П. подякував бібліотекарям за цікаве спілкування, плідну співпрацю та побажав натхнення та наснаги в подальшій роботі.


Перед присутніми виступила героїня роботи читача Публічної бібліотеки студента Юсипей Артема «Берегиня Веселинівськго краю», (II призове місце в Обласному молодіжному конкурсі «Творимо імідж громади разом») – народознавець Веселинівщини Вікол Т. В. Таїсія Василівна вивчає та зберігає  традиції і звичаї рідного краю, збирає квіти, лікарські трави, виготовляє обереги, організовує та приймає участь у різноманітних народознавчих заходах, передаючи свої знання та досвід підростаючому поколінню. Народознавець щиро дякувала всім працівникам бібліотеки за підтримку, влучно підібрану літературу, допомогу в пошуках необхідної інформації та цікавих ідей.


Подякувати за професіоналізм, людяність, вміння вислухати та підтримати добрим словом завітала наш активний та постійний читач Щербина О. В. та побажала творчих злетів.



Неочікуваним та приємним подарунком порадував всіх присутніх читач, письменник, учасник художньої самодіяльності Донченко О. І. прочитавши власний вірш про бібліотеку.


Під час звіту присутнім дарували свої пісні учасники художньої самодіяльності Веселинівського Будинку культури.





Немає коментарів:

Дописати коментар