Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

вівторок, 5 травня 2020 р.

А ми продовжуємо навчання...

30 квітня працівники Публічної бібліотеки прийняли участь у третьому вебінарі в рамках проекту «Інформаційна підтримка ЄС бібліотекам для дітей та юнацтва» на тему «Мистецтво створення красивих та яскравих презентацій».
Вебінар розпочала Ірина Стаднійчук - представниця Європейського Союзу в Україні, яка працює у відділі преси та інформації більше 20 років. Ірина поділилася цікавою інформацію про тісну співпрацю Європейського Союзу з бібліотеками України, спільними проектами та подальшими планами в роботі.
Продовжив вебінар Артем Мосійчук – тренер, фасилітатор, керівник громадської організації «Спілка ініціативної молоді». Артем з радістю поділився своїм досвідом по створенню цікавих презентацій, розповів про ряд програм, онлайн застосунки та сервіси, які дозволяють створювати яскраві презентації.
Дорогі друзі та колеги ми також пропонуємо переглянути Вам цей вебінар та навчитися разом з нами створювати щось надзвичайне, цікаве та яскраве! https://www.youtube.com/watch?v=UTXQE14aBZE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0hMGSF-oNdG3lFTdpS5YFNlf8yLvYZAo-BpqI2DzUKhINeHcZpwqpyIV4




Немає коментарів:

Дописати коментар