Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

середу, 21 жовтня 2020 р.

Навчаємося та ділимося досвідом!


21 жовтня відбувся обласний онлайн – семінар для бібліотечних працівників публічних бібліотек ОТГ та ЦБС, які відповідають за роботу з юнацтвом за темою: «Партнерство бібліотеки і молоді в громадах».

Бібліотекар абонементу КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради Юсипей О.О. поділилася досвідом роботи з питання «Бібліотека і молодь в житті Веселинівської громади». Оксана Олександрівна розповіла про бібліотечні заходи для молоді та співпрацю з організаціями громади та органами місцевого самоврядування.

Дуже цікавим досвідом поділилися представники молодіжних організацій та фахівці з  Миколаївської обласної бібліотеки для  юнацтва, Бердичівської міської ЦБС, Братської та Кривоозерської ЦРБ.

Також були надані рекомендації щодо активізації співпраці бібліотек з органами місцевого самоврядування, закладами культури, освіти; розроблення довгострокового плану заходів, які сприяють розвитку бібліотеки; привернення уваги представників органів місцевого самоврядування до необхідності підтримки творчої молоді громади.



Немає коментарів:

Дописати коментар