Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

четвер, 17 червня 2021 р.

Методичний день в бібліотеці

17 червня у Веселинівській публічній бібліотеці  відбувся методичний день "Залучаємо дитину до бібліотеки: секрети новотворчості в умовах карантину та виходу з нього"

 В програмі дня відбулась професійна сесія за участі працівників Миколаївської обласної бібліотеки для дітей О. Голосної - зав. відділу обслуговування дітей дошкільного віку та учнів 1 – 4 класів та В. С.Тарасової - бібліотекаря відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів. Вони виступили з відеопрезентаціями на тему "Промоція книги і читання у сучасному форматі: огляд онлайн активностей Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В. О. Лягіна".

М. В. Стоян - методист КЗ ПБ Веселинівської селищної ради провела аналіз участі бібліотек у читацьких конкурсах. За підсумками Всеукраїнського конкурсу дитячого еко - малюнка «Книга і діти, екологія і світ» були вручені бібліотекарям Михайлівської, Миколаївської та Новосвітлівської б/ф дипломи переможців обласного туру для подальшої передачі авторам малюнків.

"Нові форми роботи по залученню дітей до бібліотеки та читання як вимога часу" - такою була тема консультації завідувачки Веселинівської дитячої б/ф Г. Ф. Сєвач. Далі ідеями з власного досвіду роботи по колу ділилися бібліотекарі Н. В. Вдовиченко /Покровська б/ф, О. Г. Горбенко / Токарівська б/ф та Л. Д. Вандяк / Ставківська б/ф/.

Методичний день пройшов продуктивно у діловій, робочій атмосфері.










Немає коментарів:

Дописати коментар