Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

вівторок, 30 вересня 2014 р.

Подорожуємо Україною
            «Красо України, Подолля! Розкинулось мило, недбало! Здається, що зроду недоля, Що горе тебе не знавало!»..Так писала Леся Українка про один з наймальовничіших куточків України. Бібліотекарі Веселинівської ЦБС переконались в істинності слів поетеси, здійснивши 28 вересня 2014 року подорож подільською землею. Подорож видалась цікавою та змістовною. Наш маршрут пролягав до Вінниці. Тут ми побували у музеї-садибі видатного хірурга Миколи Пирогова. До складу музею входять: будинок, в якому жив Пирогов, музей-аптека, парк й церква-мавзолей з забальзамованим тілом великого хірурга. Далі ми відвідали літературно–меморіальний музей М.М. Коцюбинський, побачили будинок, же народився письменник.
Всіх вразив своєю красою єдиний в Україні й найбільший в Європі світломузичний фонтан ROSHEN – це феєричне шоу під дивовижну музику, яка захоплює подих, і все це супроводжується світловими і лазерними ефектами, а також відео-проекцією на величезному водному екрані. Фонтан у Вінниці порівнюють з фонтаном в еміраті Дубаї, а згідно з оцінками експертів, фонтан ROSHEN входить в десятку кращих і видовищних фонтанів світу.
Далі наш маршрут пролягав до смт Стрижавка, де знаходиться музей колишньої ставки Гітлера Вервольф.
І завершилась наша подорож відвідуванням бібліотеки смт Стрижавка. Ми поділились з бібліотекарями Стрижавської бібліотеки інформацією про діяльність наших бібліотек.
Слід зауважити, що кожного року такі подорожі Україною ми приурочуємо до Всеукраїнського Дня бібліотек. Бібліотекарі Веселинівської ЦБС за останні роки побували в Асканії-Новій, на Хортиці, на Чернечій горі, відвідали фортецю Акерман в Білгород-Дністровську, хутір Надія І.Карпенка –Карого.
                                                                                               
                              

                           

Немає коментарів:

Дописати коментар