Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

вівторок, 30 вересня 2014 р.

Віват читач! Віват бібліотека!
       Залучення до книги та читання –завдання не легке. Для цього бібліотека має стати привабливим та цікавим острівцем читацьких бажань. А свято - завжди гарний привід для організації бібліотечних заходів. Для бібліотекарів святом читання звісно ж є Всеукраїнський день бібліотек. Нашим завданням в цей день стало привернення уваги до читання та бібліотеки. Важливо було наочно продемонструвати, що бібліотека та читання необхідні і бібліотекарі роблять все, щоб донести до своїх читачів ті знання, якими володіють.
30 вересня Веселинівська ЦРБ була відкрита для всіх і кожного. Адже це було не лише професійне свято, а і 75-річний ювілей Веселинівської центральної районної бібліотеки. Прагнення до діалогу, розуміння важливості бібліотечної професії, щирі привітання з святом – доброзичливість звучала в кожному слові наших відвідувачів. В цей день до бібліотеки записалося 18 нових користувачів.
День святкування видався гарним та теплим. Біля пам’ятника Тарасу Григоровичу Шевченку старшокласники з задоволенням прийняли участь у голосних читаннях віршів поета. З творами Кобзаря, одягнені в українські вишиванки, вони привернули увагу перехожих.
Бібліотекарі з радістю ділилися своїм святом з читачами, які радо прийняли участь у флешмобі «Віват читач! Віват бібліотека!». Волонтери та бібліотекарі провели експрес-опитування серед жителів селища «Ваше відношення до бібліотеки?», в результаті якого виявили,що для більшості опитаних бібліотека - це місце, де можна завжди отримати відповіді на всі питання.
В читальному залі відбулася презентація книжкової виставки «Відкриваючи книгу – відкриваємо світ». Для відвідувачів Центру вільного доступу до Інтернету було проведено відео подорож «Найбільші бібліотеки світу».
Наші користувачі були задоволені проведеними заходами, а їх вдячність - найкраща оцінка нашої праці. Попереду нові цікаві заходи – свято продовжується і в будні.
 
 

                        

Немає коментарів:

Дописати коментар