Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

понеділок, 15 грудня 2014 р.

Тиждень права  
" Феміда – знайома і незнайома "

Права, обов’язки, закони супроводжують людину все її життя. Тому важливо сьогодні знати кожному  хоча б ази правової абетки для захисту своїх прав.
Веселинівська бібліотека для дорослих  у своїй діяльності спрямовує чимало зусиль на формування правової свідомості і правової культури, особливо юнацтва та сприяє бібліотечними заходами розвитку соціально-правової активності їх особистості. Адже у повсякденному житті школярам найбільш потрібно саме знання своїх прав і обов’язків.
Цьогорічний  Тиждень права в бібліотеці пройшов дуже цікаво. В рамках тижня було проведено заходи: правовий всеобуч «Мої права – моє життя», урок-правознавства «Злочин, як його обійти», правовий ринг «Кращі знавці права». В ході заходів  бібліотекарем відділу обслуговування Юсипей О.О були проведені конкурси за принципом брейн-ринга: короткі чіткі запитання, коротка чітка відповідь, правові кросворди. Гостем правового рингу був фахівець юридичної справи та керівник юнацького гуртка «Правознавець» Вендель О.М. Спільно з ним діти здійснили подорож  статтями Конвенції прав дитини. Було розглянуто 30 статей і майже кожна  обговорювалась,  старшокласники  задавали питання, наводили приклади, цікаві  випадки з життя, дискутували, відстоювали свої думки. До уваги присутніх було представлено бібліотечну виставку «Байдужість - шлях до злочину» та проведено огляд нової літератури з правознавства.










Немає коментарів:

Дописати коментар