Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

пʼятницю, 26 травня 2017 р.

Я частка свого народу

В історії Миколаївщини є люди, життя і діяльність яких становлять славу нашої землі. Серед них гідне місце посідають письменники. Їхня творча спадщина - це духовний скарб нашого краю. Своєю творчістю вони збагачують наші серця гідністю, честю, життєвою мудрістю, красою та любов'ю до рідного краю. З любові до отчої землі починається все: молодість і чесність, гідність і повага до старших, а відтак – відповідальність за долю України.
25 травня у читальному залі районної бібліотеки зібралися  шанувальники поезії, користувачі бібліотеки – члени клубу «Книголюб» на захід присвячений творчості письменників-ювілярів Миколаївщини - це А.Л.Качан, П.П.Глазовий, А.П.Бердник, Л.Я.Воронін, О.В.Зима, В.О.Жадько, І.С.Григурко, І.М.Царинний, В.Т.Качурін, веселинівці – Ф.О.Кугук та О.І.Донченко. Завідуюча відділом обслуговування Л.М.Гордович розповіла про їх творчій та життєвий шлях, читала вірші.
Директор районного історичного музею Ю.П.Бурим розповів про творчій та життєвий шлях поетів-ювілярів Миколаївщини ХІХ століття – О.М.Гмирьова, І.Р.Контакузіна І.Р., Г.Тимошенка, М.І.Лорера.
Присутнім показали відеозаписи «Живая» поезія», «Деревенька моя» В.Качуріна. Для присутніх оформлена книжкова викладка «Я частка свого народу».

   

Немає коментарів:

Дописати коментар