Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

вівторок, 13 березня 2018 р.

Бібліотека громади до Ваших послуг.

Життя сучасної бібліотеки цікаве, багатогранне і динамічне: нові технології, нові ідеї, нові плани. І все це – задля наших користувачів.
13 березня  КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради та Веселинівська ЦБС звітували про свою роботу за минулий 2017 рік перед громадою.
Серед запрошених були представники влади, депутати Веселинівської селищної  ради, спонсори і партнери бібліотек, читачі та всі ті, хто любить книгу та активно співпрацює з бібліотекою.
В ході заходу  присутні дізналися про визначні події, здобутки та проблеми, перемоги та плани на майбутнє бібліотек Веселинівщини, переглянули віртуальну книжкову виставку «Літературні перлини Веселинівщини», відео та презентації про найяскравіші моменти в житті наших бібліотек представлені керівниками бібліотек Токар Л.Т., Левченко С.В. та Сєвач Г.Ф.

З теплими словами підтримки та оцінки діяльності бібліотек виступили: перший заступник Веселинівського селищного голови – Свердан В.Г., начальник відділу з питань культури та туризму Веселинівської селищної ради - Заворотній В.Б., начальник відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Веселинівської селищної ради – Павлюк І.В., виконуюча обов’язки голови Веселинівської районної ради – Загорулько О.М., виконуюча обов’язки завідувача сектору культури національностей та релігій Веселинівської РДА - Бойчук Н.С. 

Подяку та найкращі побажання висловили наші читачі та партнери Донченко  М.М. та Ткач В.П.

За допомогу та відданість  бібліотеці були відзначені «Подяками» спонсори бібліотек – Гасюк А.П., Бєдний В.В., Свердан С.І., Павлюк І.В., Соловйова І.П., Зайцева А.Б., Шаф Г.Д., Кайко Т.О., Єганов В., партнери – Чепка Т.І., Вікол Т.В. та найактивніші читачі - Чорна Г.М., Волощук Л.М., Попова Т.М., Бращенко Л.І., Подковиркіна Н.Є., Міллєр Л.А., Ткач В.П., Ткаченко Г.А., Радушинська Г.С.
На завершення заходу бібліотекарі висловили велику подяку всім присутнім за ті добрі справи, якими вони підтримують бібліотеку. І звичайно ж запросили всіх до скарбниці людських знань за новими книгами, на цікаві зустрічі і масові заходи.

Немає коментарів:

Дописати коментар