Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

вівторок, 27 березня 2018 р.

Вечір-зустріч з краєзнавцем

Стежина в кожного своя,
Вона в життя веде повсюди –
Про це ми знаєм: ти і я,
Про це всі знають добрі люди.
Вона, як доля, в світлий час
Нас кличе всіх в життя – дорогу.
Та тільки кожен, кожен раз
Веде від отчого порогу.
Н.І.Денисюк

 26.03.2018 р. відбулась зустріч слухачів Університету Третього віку, членів клубу «Книголюб» з Денисюк Ніною Іванівною. Талановита людина великої вдачі і відкритої душі, відомий на Веселинівщині краєзнавець, директор музею історії села Катеринівка, директор приватного музею хата німця колоніста,  автор 40 книг - з історії рідного краю, збірок віршів, пісень та сценаріїв народних свят свого села.  Все своє життя вона несе людям радість пізнання нового, чудового, любить своє село, свою історію і хоче передати це все підростаючим поколінням. Щоб знали, берегли, звеличували і збагачували свій край, свою маленьку Батьківщину. Нагороджена двома грамотами Міністерства культури і туризму України, грамотами управління культури облдержадміністрації, райдержадміністрації та районної ради, відділу культури і туризму райдержадміністрації. Удостоєна звання «Людина року Миколаївщини» у номінації «Культура та мистецтво» (2008), ветеран праці.

Бібліотекар Веселинівської центральної бібліотеки Л.М. Гордович ознайомила усіх присутніх із неординарною постаттю - Н.І. Денисюк. Присутні вітали  Ніну Іванівну  з ювілейним  65-м днем народження.

Директор Веселинівського  історичного музею Ю.П.Бурим представив відео-презентацію "У кожної людини своя стежина у житті". А потім Ніна Іванівна розповідала про себе, свою родину, свої здобутки і плани на майбутнє, наприкінці свого виступу всім присутнім подарувала тістечка в формі гілочки з пташками.

На заході були запитання, жваве спілкування з митцем, обговорення доробку дослідника-краєзнавця, квіти, побажання творчого натхнення та нових зустрічей.

Немає коментарів:

Дописати коментар