Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

пʼятницю, 4 травня 2018 р.

День слави і пам'яті – день перемоги

04.05.18.
Вечір спогадів

Ти прийшла, Перемого, слідами війни,
З-під заліза і попелу – цвітом весни,
Тим навічним вогнем, що горить – не згоря,
Обеліском, який увінчала зоря.

            Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1941-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами. Можна по-різному ставиться до Великої Вітчизняної війни, по-різному її називати, але хіба можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.


         Для слухачів Університету Третього віку, а більшість з них учасники та діти війни, Веселинівською центральною бібліотекою спільно з партнерами - Центром надання соціальних послуг та Веселинівським історичним музеєм, організовано свято – вечір спогадів присвячене великому Дню Перемоги.  
     

       Словами вдячності і щирої подяки  за мирне небо та  ясне сонце  привітав присутніх із святом  Веселинівський селищний голова О.В. Румянцев.


       Депутат Веселинівської селищної ради С.І. Свердан зі словами вдячності вручив кожному учаснику заходу квіти  та привітав  Ткаченко Г.А. і Міллєр Л.А., слухачів  Університету Третього віку, з ювілеями,  вручивши подарунки.     


       У виконані учасників художньої самодіяльності Будинку культури  та присутніх лунали популярні пісні  воєнних років.



Шановні ветерани, учасники Другої Світової війни!
Прийміть наші щирі вітання зі світлим і радісним святом — Днем Перемоги!  Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі зброєю в руках захистили свободу і незалежність нашої країни, і трудівникам тилу, які самовіддано працювали задля Перемоги. Напередодні цього світлого дня бажаємо Вам, дорогі наші,    оптимізму, активного довголіття та всього самого найкращого! Нехай завжди вас оточує мир, здоров’я та щастя! Прийміть низький уклін і щиру подяку за мирне небо, за ясне сонце.

Немає коментарів:

Дописати коментар