Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

середу, 3 жовтня 2018 р.

На українськім книжнім святі в форматі «Бібліо-фольк-party»


Жартівливі привітання, віршовані побажання і зустріч з ветеранами – хранителями книжкової мудрості – так у КЗ «Публічна бібліотека» відзначили Всеукраїнський день бібліотек.

Необхідно відмітити, що 30 вересня рівно 20 років тому був встановлений в Україні Всеукраїнський день бібліотек. Не залишились осторонь від своєї професійної дати працівники КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради.
Свято було організоване і проведене в форматі «Бібліо-фольк-party», що означає: «бібліо» - бібліотечне, «фольк» - народне, українське, а «party» - гра, розвага.


Тож ведучими цієї гри були бібліотекарі відділу обслуговування Юсипей О.О. та Гордович Л.М., які і розпочали свято. А гумористичну інсценівку розіграв Троянович А.М., в образі іноземного гостя.
Тепло привітали присутніх заступник селищного голови з гуманітарних питань Долгокерова І.О., начальник відділу з питань культури та туризму Веселинівської селищної ради Заворотній В.Б., начальник відділу освіти Веселинівської селищної ради Павлюк І.В., яка, вже не вперше, порадувала бібліотекарів, подарувавши свої улюблені книги сучасних українських авторів, та директор КЗ «Публічна бібліотека» Токар Л.Т.

На святкову зустріч були запрошені і ветерани бібліотечної праці. Вони із задоволенням поринули в знайому атмосферу уваги і доброзичливості.
Але яке ж свято без пісні. Свої чудові пісні подарували присутнім гості заходу Ю.Дрозд, Л.Ратушняк, Є.Платовський, М.Іващенко.


Цей заряд бадьорості, оптимізму та хорошого настрою від спілкування в свій професійний день надовго залишиться і у хранителів книжкової мудрості і у користувачів бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар