Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

пʼятницю, 15 березня 2019 р.

Як не стати жертвою насильства


15 березня КЗ «Публічна бібліотека» на базі Веселинівської ЗОШ  IIII ст. для учнів 10-х класів була проведена година–попередження  «Як не стати жертвою насильства», метою якої було  донести до присутніх розуміння того, що насилля є порушенням прав людини.


Захід розпочала бібліотекар відділу обслуговування  Юсипей О.О. лекцією з елементами тренінгу "Ми проти насилля", направленою, в першу чергу, на збільшення знань про всі форми насильства та його попередження. Також  у школярів була можливість прийняти участь у ролевій грі по методиці «Нитки», де розглядалася  проблема  з порушення прав дитини.  Для учнів заходу бібліотекарем була  представлена тематична книжкова виставка «Права дитини».


Також відбулася відверта розмова між учнями та гостями заходу:  старшим інспектором  Веселинівського сектору філії державної установи «Центр пробації» Шкутяк М. І. та фахівцем Центру надання соціальних послуг  відділення роботи з дітьми, сім’єю та молоддю Кицик Є.О. Під час заходу транслювалися відеоролики щодо попередження насильства, активно обговорювались негативні ситуації, які виникають в сім’ї, школі, в дитячому середовищі, та методи їх запобігання.


Проведений захід став для учнів приводом аналізу власних дій та вчинків, сприяв  вихованню людяності, відповідальності та поваги до іншої людини.

Немає коментарів:

Дописати коментар