Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

середу, 26 червня 2019 р.

День фахівця



Сьогодні, 26 червня, у Публічній бібліотеці Веселинівської селищної ради, в колі професіоналів і просто хранителів книгозбірень, відбувся День фахівця під назвою «Публічна бібліотека – територія читання. Сучасні форми бібліотечної практики».


Але розпочався захід спершу з виступу заступника начальника 11 ДПСУ – Ковальчука Ігоря Юрієвича. Рятівник провів детальний інструктаж, щодо пожежної безпеки у сільських бібліотеках.



Директор КЗ ПБ – Токар Л.Т. розкрила тему «Якісні бібліотечні послуги – запорука ефективної діяльності бібліотек».


Бібліограф КЗ ПБ - Кузьміна О.М. розповіла про досвід публічних бібліотек України, обговорюючи з колегами розвиток бібліотек, як центрів інформації та культури, сучасні тенденції та потреби бібліотек і їх читачів.


Взагалі можна відмітити, що захід пройшов у формі теплої та невимушеної атмосфери, так  ніби не просто кожен бібліотекар представляв і розповідав про нову найцікавішу книгу з фонду своєї бібліотеки, а так, ніби ми грали в гру «Читаючий бібліотекар» і при цьому "дегустували" літературні новинки.


Отож, до столу були поданні такі книжки: «Укриті небом» Марії Дзюби, про яку розповідала бібліотекар Виноградівської б/ф – Зайченко Н.О.; «Купите книгу – она смешная» Олега Сенцова, що детально була розписана бібліотекарем Порічанської б/ф – Славич К.Е.; «Чорне сонце» Василя Шкляра, розкрите у розповіді Іванової С.В. з Михайлівської б/ф, та інші не менш цікаві видання.




Немає коментарів:

Дописати коментар