Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

суботу, 21 вересня 2019 р.

Гріє душу село, моє рідне село - Веселинове


Під такою назвою у Веселинівському краєзнавчому музеї  19  вересня  було проведено масовий захід для учнів Веселинівської гуманітарної гімназії. День села – це свято єднання. Тут живе наше дитинство, це частина нашого серця.

З вступним словом та переглядом про рідний край для присутніх Бурим Ю.П - директор музею ,підготував слайдову презентацію про талановитих людей нашого краю ,ознайомив присутніх з орнаментами нашого селища - це герб та прапор Веселинівщини.
Юсипей О. О. - бібліотекар Веселинівського КЗ «Публічна бібліотека» підготувала книжкову вистаку про письменників- земляків нашого краю, які жили і творили у нашому краї у своїй творчості талановито висвітлювали мальовничу  природу, життя і побут людей та їх  боротьбу за одвічні ідеали справедливості.

Нам дуже приємно, що молодь не залишилась байдужою до проведеного заходу, на протязі якого відбувся продуктивний діалог вони проявляли велику зацікавленість, знайомились  з  віршами   поетів – земляків, обговорювали  їх та вислювали свою думку , ставили багато запитань в ході якого було отримано чимало відповідей на питання з літератури та історії рідного краю.





Немає коментарів:

Дописати коментар