Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

суботу, 28 вересня 2019 р.

Всеукраїнський день бібліотек

  30 вересня – у день великомучениць Любові, Надії, Віри і матері їх Софії – бібліотечна громада України святкує Всеукраїнський день бібліотек. У цей день ми відзначаємо високу місію Бібліотеки та Бібліотекаря: інформувати та просвіщати, організовувати безперешкодний доступ до книг для всіх громадян.
   Напередодні  Всеукраїнського дня  бібліотек  27 вересня,  бібліотекарів КЗ «Публічна бібліотека»  з вітаннями та словами щирих побажань, подарунками до присутніх звернулись Клименко О.В. – в/о начальник відділу культури; 


       Улусян В.В. - секретар Веселинівської селищної ради.


      На святі краєзнавцем, завідуючої  музеєм історії с. Катеринівка  Денисюк Н. І. було презентовано книгу «Терниста дорога завдовжки більш як тисяча кілометрів», де авторами збирачами є отець Іван Фечко та Ніна Іванівна Денисюк, в якій розповіла про результат кропіткої праці цієї книги.






  Під час заходу бібліотекарів зі святковими подарунками та солодощами привітав депутат селищної ради, підприємець - Свердан С. І. та побажав бібліотекарям міцного здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, регулярного повноцінного наповнення книжкових фондів та нових успіхів на ниві просвітницького служіння людям!
      Гарну атмосферу на заході підтримували пісенні дарунки!





Немає коментарів:

Дописати коментар