Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

понеділок, 28 грудня 2020 р.

Кожен має право на допомогу

24 грудня бібліотекарі КЗ "Публічна бібліотека" Веселинівської селищної ради взяли участь в тренінгу від Миколаївського фонду "Любисток" з перевірки знань правил безпечного працевлаштування та безпечної подорожі за кордон. Учасники тренінгу пройшли інтерактивний квест "Шукаєте роботу? Перевірте свої сили". Квест -це перевірка власних знань правил безпечного працевлаштування та безпечної подорожі, а ще — прокачає навички критичного мислення.

Чому саме онлайн-квест?

- Під час пандемії ми проводимо більше часу в інтернеті, і роботу також частіше шукаємо онлайн.

- Незважаючи на закриття кордонів, міграційні наміри українців залишаються високими. У цих умовах злочинці частіше продають підроблені запрошення на роботу за кордон та застосовують інші шахрайські схеми.

- Опитування постраждалих від торгівлі людьми, яких МОМ ідентифікувала в першому півріччі 2020 року, показало, що поширеність схем вербування через інтернет зростає.

Отже, на старт! https://quest.stoptrafficking.org/start

Чи зможете ви пройти весь шлях працевлаштування — від написання резюме до першого робочого дня — і не наробити помилок? Поділіться в коментарях своїми враженнями від квесту. А як його пройдуть ваші друзі? Поділіться посиланням із ними!

Краще зробити сотню помилок у віртуальній грі, аніж одну — в реальному житті.

РS/ На згадку про зустріч і з метою подальшого використання бібліотекарі Веселинівської бібліотеки отримали в дарунок від співробіників фонду настільну гру "Ліза та її друзі подорожують світом" та різноманітні інформаційні матеріали. / #МиколаївськийфондЛюбисток"













Немає коментарів:

Дописати коментар