Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

четвер, 7 травня 2015 р.


«А пам'ять серця не мовчить"

Науково – практична конференція
06.05.15.
         Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним гіркотою втрат і осяяний сонцем Перемоги.

Веселинівська центральна районна бібліотека і районний методичний кабінет відділу освіти провели науково-практичну конференцію присвячену 70-річчю Перемоги.

     На захід запрошені ветерани ВВв Л.В.Пигар та О.В.Романчук,керівник апарату райдержадміністрації О.П.Дикусар, представники відомств та організацій селища, члени клубу«Книголюб», учні Веселинівської гуманітарної районної гімназії і Веселинівської ЗОШ І-ІІІст.

     Учні Веселинівської гуманітарної районної гімназії відкрили конференцію віршами та привітали запрошених ветеранів квітами . Павлюк І.В.,методист РМКнавела цифри і факти, що свідчать про вагомий внесок українців, які воювали у складі Червоної армії, у перемогу над нацизмом і союзниками Німеччини у Другій світовій війні. Майстренко Н.В., керівник гуртка РБДТ розповіла, що квітка Червоного маку це символ пам'яті жертв Першої світової війни, а згодом — жертв усіх військових та цивільних збройних конфліктів, починаючи із 1914 року.

   Гордович Л.М., завідуюча відділом обслуговування Веселинівської районної бібліотеки презентувала бібліографічний довідник « Пам’ятаємо вічно і поіменно », де представлено стислі відомості про бойовий шлях ветеранів Другої Світової війни Веселинівського району. Є. І. Платовський, учасник художньої самодіяльності районного будинку культури привітав всіх учасників піснями.

   А на закінчення Павлюк І.В.., методист РМК прочитала вірш «Молюся за тебе, моя Україно"






      

Немає коментарів:

Дописати коментар