Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

вівторок, 1 березня 2016 р.

Творчий звіт бібліотеки

З творчим звітом перед громадою селища «Бібліотеки в житті громади: йдемо в майбутнє разом» 26 лютого виступили Веселинівська центральна районна бібліотека та Веселинівська районна бібліотека для дітей. Серед запрошених гостей були представники органів місцевої влади та партнери бібліотек, бібліотекарі філій та читачі.
Директор Веселинівської ЦБС Левченко С.В. презентувала досягнення та здобутки бібліотек системи, розкривши всі напрямки діяльності за 2015 рік. Присутні з задоволенням переглянули відеоролик ЦРБ «Підтримай бібліотеку!».
Сєвач Г.Ф. –  заступник директора по роботі з дітьми, більш детально зупинилася на роботі з дитячим користувачем, розповіла про цікаві інноваційні форми роботи РДБ та впроваджені бібліотечні проекти, представила відео презентацію роботи  своєї бібліотеки.
Завідуюча методико-бібліографічного відділу ЦРБ Токар Л.Т. презентувала нові послуги бібліотек в системі електронного урядування.
Перед присутніми виступила керівник Центру надання адміністративних послуг при Веселинівській РДА Шаль С.І., яка детально ознайомила всіх з послугами Центру та відповіла на виниклі запитання.
З теплими словами підтримки та побажання подальшої творчої праці виступили заступник голови райради Загорулько О.М., завідувач сектору культури, релігій та національностей Веселинівської РДА Заворотній В.Б. та наші щирі прихильники-читачі.







Немає коментарів:

Дописати коментар