Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

вівторок, 18 жовтня 2016 р.

Молодь у суспільному житті громади

Активна участь молоді у процесах прийняття рішень та вирішенні проблем в громадах, де вони проживають, має важливе значення у процесі розбудови відкритого, демократичного, солідарного та квітучого суспільства.
      В Центрі Вільного Спілкування 13 жовтня відбувся круглий стіл для активу шкільного самоврядування Веселинівської ЗОШ і Веселинівської районної гуманітарної гімназії ім..Б.М.Мозолевського.
      Л.Г.Ратушняк, голова Веселинівської селищної громадської організації жінок «Пектораль», методист Веселинівського РБК розповіла про нещодавно відкритий Центр Вільного Спілкування в приміщенні районного Будинку культури, які заходи та зустрічі в ньому будуть проводитись. А також наголосила, що молоді люди можуть приходити в Центр зустрічатися з друзями, організовувати та проводити масові заходи.
      Л.М.Гордович, член ВСГОЖ «Пектораль», завідуюча  відділом обслуговування Веселинівської ЦРБ розповіла, що молодь має брати  участь в житті громади та мати  активну громадянську позицію, використовувати наявні права, засоби, простір та можливості для участі в процесі прийнятті рішень та впливу в будь-яких формах діяльності з метою побудови кращого суспільства.  
      Учні розповідали в якій формі впроваджується шкільне самоврядування в їхніх учбових закладах, які акції та заходи вони організовують.



Немає коментарів:

Дописати коментар