Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

вівторок, 16 квітня 2019 р.

Тренінг з написання проектів

16 квітня для фахівців КЗ «Публічна бібліотека» та Будинків культури Веселинівської селищної ради відбувся тренінг з написання проектів (в тому числі і заявок на отримання грантових коштів) «Методологія написання проектів».


Розпочала захід бібліограф ПБ – О.М. Кузьміна з презентації, яка розкрила тему тренінгу та дала загальні рекомендації, щодо написання проектів (грантів). Також присутні мали змогу переглянути відеоролики з історіями успіху своїх колег з інших регіонів.


Методист Веселинівського Будинку культури та голова ГО «ВСОЖ «Пектораль»- Л.Г. Ратушняк виступила з презентацією, де більш конкретно окреслила  методи та напрямки проектної діяльності, а також провела практичне заняття в групах для учасників заходу по написанню конкретних проектних заявок.


А бібліотекар відділу обслуговування Л.М. Гордович розповіла про конкурс проектів «Дій локально» за підтримки іменного фонду Владислава Невеселого.
Сподіваємося, що найближчим часом, результатом навчання стане подача заявок від учасників тренінгу на отримання грантових коштів від донорських організації для здійснення  власних проектів.   

Немає коментарів:

Дописати коментар