Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

пʼятницю, 27 квітня 2018 р.

"Соціальне партнерство як фактор успіху бібліотеки"


Під такою назвою 26 квітня 2018 року відбувся день фахівця для працівників КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради. 


Відкрила семінар – директор бібліотеки Токар Л.Т. 


Завідувач Дитячою бібліотекою-філією Сєвач Г.Ф. презентувала досвід по співпраці з партнерами бібліотеки та надала рекомендації з даного питання.

 Не менший інтерес викликала презентація «Бібліотека + соціальне партнерство = успіх» з досвіду роботи Славич К.Е. – бібліотекаря Порічанської бібліотеки-філії. 

Не новою в роботі бібліотеки є співпраця з Центром надання соціальних послуг. Бібліотекар відділу обслуговування Веселинівської Центральної бібліотеки Гордович Л.М. та бібліотекар Токарівської бібліотеки-філії Горбенко О.Г. розповіли про заходи в рамках  Університету Третього віку.


Під кінець семінару всі учасники прийняли участь в «круглому столі» «Партнери та бібліотека: результативна співпраця в інтересах громади». Присутні поділилися своїм досвідом і новими креативними  ідеями щодо покращення бібліотечно-інформаційного обслуговування та надання якісних послуг громаді.


Із задоволенням бібліотекарі отримали подарунки - настольні ігри для своїх маленьких читачів від спонсора ФГ "Горизонт" під керівництвом Янковського Андрія Андрійовича.

Немає коментарів:

Дописати коментар