Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

четвер, 14 лютого 2019 р.


Прочитайте цю книгу
1 лютого в актовій залі Будинку дитячої творчості Веселинівської селищної ради, було проведено заняття – година спілкування «Прочитайте цю книгу» для слухачів «Університету ІІІ віку». Депутат Веселинівської селищної ради Винокуров
Володимир Іванович був присутній на презентації  книги Олександра Терещенка «Життя після 16.30» в Миколаєві, особисто знайомий з автором. Тож не вагаючись він купив книжку, прочитав, а потів презентував книгу О.Терещенка «Життя після 16.30» та подарував її «Публічній бібліотеці».
Олександр Леонтійович Терещенко – відомий миколаївський журналіст і відео оператор, який 31 липня 2014 року добровольцем пішов на війну. 15 жовтня 2014 року, рятуючи товаришів, він кинувся викидати гранату, яка потрапила в приміщення, але не встиг. Він повністю втратив праву руку і кисть лівої руки, були пошкодження обличчя та очей. Як це було, пам'ятає тільки він і його побратими. Після цих подій він написав книгу «Життя після 16.30».
«Життя після 16:30» - документальна повість про перемогу людини над обставинами і над собою. У книзі автор описує період повернення до повноцінного життя після лікування та реабілітації.
 повноцінного життя після лікування та реабілітації.



Немає коментарів:

Дописати коментар