Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

четвер, 23 травня 2019 р.

Бібліотечні сутінки в Публічній бібліотеці Веселинівської селищної ради.
23 травня  КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради прийняла участь у регіональній акції «Бібліотечні  сутінки»,  зібравши в своїх стінах любителів  книги та бібліотеки та приготувавши для них цікаві заходи. Працівник відділу обслуговування  Юсипей Оксана Олександрівна організувала  зустріч з творчими людьми селища, майстрами в’язання, вишивки та плетіння з соломи. Кугук Олена Іванівна   розповіла  про різні техніки в’язання крючком, представивши деякі із своїх чудових робіт. Вікол Таїсія Василівна - місцевий народознавець,  провела майстер-клас для учасників зустрічі по в’язанню з соломи оберегів та розповіла про свої вироби. До уваги присутніх було представлено її роботи – традиційні українські обереги.
Для відвідувачів Інтернет-центру було проведено відео подорож  «Китай  - піднебесна  імперія, присвячену Року Китаю в Україні. Для учасників заходу , працівників Центру надання соціальних послуг,  прозвучала розповідь про цю дивовижну країну   та переглянуто відеофільм «Китай – цікаві факти про країну». З задоволенням учасники заходу вправлялися в написанні китайських ієрогліфів.
В Дитячій бібліотеці для юних відвідувачів було організовано шаховий турнір  та «Книжкова лікарня». Діти стали лікарями книг  та надавали «швидку допомогу» потерпілим книгам. Бібліотекар Гончаренко Наталія Володимирівна надала учням консультацію, показала, як потрібно ремонтувати книгу, берегти, як її читати, правильно користуватися нею.







Немає коментарів:

Дописати коментар