Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

середа, 3 березня 2021 р.

«Стан діяльності КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради у 2020 році».


Працівники Комунального закладу «Публічна  бібліотека» Веселинівської селищної ради прийняли участь в методичному дні  «Стан діяльності КЗ «Публічна бібліотека» Веселинівської селищної ради у 2020 році».



Захід було розпочато відео звітом про роботу Публічної бібліотеки за 2020 рік. Директор закладу Токар Л. Т. також ознайомила з інформацією про діяльність  бібліотек під час карантинних обмежень та надала рекомендації щодо подальшої роботи в такому режимі.



Завідувач Веселинівської  дитячої бібліотеки - філії Сєвач Г. Ф. поділилася досвідом роботи своєї бібліотеки по популяризації сучасної української книги серед дітей через участь у акціях та конкурсах. Галина Федорівна показала чудовий відео звіт про роботу дитячої бібліотеки за 2020 рік.



Професійні та практичні поради щодо реклами бібліотеки на сторінках соціальних мереж та блогів надала бібліограф Звєрякова Ю. С.

Бібліотекар відділу комплектування Максимишина Л. В. проаналізувала роботу бібліотек-філій з питання систематизації бібліотечних фондів згідно УДК, створення нових систематичних каталогів, роботи з актами на списання. Надала рекомендації та завдання працівникам бібліотек.

Учасники заходу обговорювали проблемні питання з якими вони стикаються під час роботи, ділились досвідом.

Наприкінці методичного дня директор Токар Л.Т, підвела підсумки заходу, відзначила  кращих працівників року та подарувала нові книги, побажавши колегам наснаги, нових досягнень та ідей.



Немає коментарів:

Дописати коментар