Ласкаво просимо Вас до нас в бібліотеку. Відвідайте, не пошкодуєте!

четвер, 18 березня 2021 р.

Зустріч з письменницею

 

17 березня бібліотекар абонементу Юсипей О. О. разом з ученицею 10 класу Веселинівської гуманітарної гімназії ім. Б. М. Мозолевського  Дорошенко Вікторією прийняли участь в літературному стрімі з письменницею Катериною Міхаліциною. «Читацькі посиденьки з автором» за проектом  Смакbook від УІК відбулися на платформі  ZOOM  з Миколаївською обласною бібліотекою для юнацтва.

Катерина Міхаліцина – українська поетеса, перекладач, проживає у Львові, працює заступником головного редактора «Видавництво Старого Лева». ЇЇ вірші та проза перекладалися та друкувалися в різноманітній періодиці.

Для дегустації та поповнення фондів бібліотек авторка обрала дві книги: «Квіти біля четвертого» та «Реактори не вибухають».

«Реактори не вибухають» - книга написана спільно з співавтором Станіславом Дворницьким. Цю книгу створено щоб пояснити катастрофу людям та донести, що «Чорнобиль» був не просто словом, а усвідомленим історичним досвідом. Книга написана на фактичних подіях.

Друга книга «Квіти біля четвертого» - літературно - художнє видання для молодшого середнього шкільного віку . Книга більше про емоції, життя, уявлення про побачене.

Наприкінці зустрічі письменниця порадила прочитати дуже цікаві книги «Як виховувати читача» та «Залізна вода» (про Лесю Українку). А ми побажали письменниці натхнення та написання нових творів.




Немає коментарів:

Дописати коментар